fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

Să reciclezi hârtie e mai ușor decât crezi!

♻️Reciclezi hârtie și primești reduceri la produse de papetărie.

Între 18 – 27 noiembrie, Recicleta și Kaufland derulează o campanie de reciclare a hârtiei. Sunteți așteptați cu hârtie pentru reciclat în următoarele magazine Kaufland:

  • 18-20 noiembrie – Kaufland Barbu Văcărescu (Bd. Barbu Văcărescu, nr. 120); program 14:00 – 19:30 vineri, 09:00 – 16:00 sâmbătă și duminică.
  • 25-27 noiembrie – Kaufland Colentina (Șos. Colentina, nr. 6); program 14:00 – 19:30 vineri, 09:00 – 16:00 sâmbătă și duminică.

Aduceți minimum 3 kg de hârtie colectată și veți primi un voucher de 25% reducere la achiziția unor articole noi de papetărie – hârtie copiator, caiete, agende, carnețele, bloc desen etc. Cuponul este valabil până pe 11 decembrie și poate fi folosit doar în magazinul unde s-a colectat hârtia.

Teancurile de hârtie de care vrei să scapi vor primi o nouă viață sub forma unor produse reciclate. Poți aduce cărți, agende, foi de hârtie, documente, caiete, pliante, broșuri și documente confidențiale mărunțite prin tocare.

Nu sunt acceptate hârtiile contaminate cu apă sau alte substanțe (ketchup, maioneză, ulei etc), hârtia cerată (de patiserie) sau plastifiată, hârtiile prinse cu adeziv sau capse, foliile de protecție, folia transparentă de la plicurile de corespondență, șervețelele uscate sau umede, hârtia igienică, prosoapele de bucătărie – folosite sau nefolosite.

De ce să participi la campanie?

🏠 eliberezi spațiu în casa ta înainte de sărbători
💰 primești reduceri pentru produse de papetărie
🌳 contribui la salvarea unor resurse importante. Recicleta a salvat deja de la tăiere 15.000 de copaci maturi în 13 ani de activitate.

Informații despre campanie

Vezi regulamentul campaniei de reciclare accesând butonul de mai jos:

Informații despre organizatori

Recicleta_logo_main_color
logo_kaufland 1
Pentru mai multe informații despre programul Recicleta, vezi care sunt activitățile noastre. Află și cum putem ajuta atât scările de bloc, unitățile de învățământ cât și firmele să își reducă impactul asupra mediului în secțiunea misiune. Dacă ai întrebări legate de concurs sau activitatea Recicleta, intră pe pagina de contact.
Partenerul strategic din 2017 al programului Recicleta, Kaufland România, este primul retailer cu o infrastructură de automate de reciclare la nivel național. Puteți afla mai multe informații despre implicarea Kaufland în comunitățile pe care le deservește în secțiunea dedicată Kaufland CSR.