fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

Bloc verde pentru un viitor curat

Bloc verde pentru viitor curat sector 2
Blocul în care locuiești colectează separat hârtie cu Recicleta? Am dat startul seriei de concursuri din proiectul♻️ Bloc verde pentru un viitor curat. 
Dacă ești locatar, administrator sau președinte de bloc în una din cele 600 de scări de bloc înscrise în programul Recicleta, poți participa la unul din 10 concursuri săptămânale, fiecare cu un premiu în bani de 500 de lei, acordat prin tragere la sorți. 
Promoterii Recicleta vor veni în scările de bloc în perioada 22 august 2023 – 29 octombrie 2023. Locatarii vor avea ocazia de a răspunde întrebărilor din chestionarele de concurs, întrebări formulate pe tema colectării separate și reciclării. Participanții care răspund corect întrebărilor intră în tombola pentru premiul de 500 de lei al săptămânii. 

Citește regulamentul de concurs și află toate informațiile importante!

Pe măsură ce se desfășoară extragerile, câștigătorii vor fi afișați pe această pagină. 
Proiectul „Bloc verde pentru viitor curat” este adresat doar beneficiarilor din cele 600 de scări de bloc înscrise în programul Recicleta.

 

Bloc verde pentru un viitor curat este un proiect care  își propune să crească gradul de conștientizare al cetățenilor din sectorul 2 cu privire la problemele de mediu și importanța colectării separate și a reciclării. Ne dorim să implicăm în proiect cel puțin 50 de administratori sau președinți ai scărilor de bloc și 3000 de cetățeni din cele 600 de scări de bloc înscrise în programul Recicleta, în perioada august – octombrie 2023.
Câștigători:
🟢 Săptămâna 21 – 27 august: Pecie Loredana-Georgiana
🟢 Săptămâna 28 august – 3 septembrie: Robert Trica
🟢 Săptămâna 4-10 septembrie: Cerkez Elena-Beatrice
🟢 Săptămâna 11-17 septembrie: Baltag Dumitrița-Gabriela
🟢 Săptămâna 18-24 septembrie: Marian-Adrian Puriț
🟢 Săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie: Camelia Efimov
🟢 Săptămâna 02 – 08 octombrie: Ștefan George Daniel
🟢 Săptămâna 09-15 octombrie: Vladimir Comorovschi
🟢 Săptămâna 16-22 octombrie: Ion Franco
🟢 Săptămâna 23-29 octombrie: Constantin Oana