#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

Webinar training reciclare

Firmele pot opta pentru implementarea trainingului „Reciclează corect la birou – cei 3 R”. Atelierele sunt susținute împreună cu colegii noștri de la Biroul Eco. Avem și alte teme de explorat în mod empatic și creativ, pentru a pune bazele unor obiceiuri sănătoase, care protejează mediul: „Zero deșeuri și economie circulară” și „Stop risipei alimentare”.  Punem în discuție, într-un alt training și subiectul „Schimbări climatice”.
Reciclează corect la birou – cei 3 R este un training dedicat companiilor interesate să promoveze responsabilitatea față de mediu în rândul angajaților și care demonstrează, într-un mod interactiv, avantajele reciclării și vine cu exemple simple și practice pentru reducerea consumului și reutilizare.
Obiectivele principale ale trainingului de reciclare:
– creșterea gradului de motivare a angajaților pentru a reduce consumul (în special a produselor ce nu pot fi reutilizate și reciclate),
– însușirea regulilor de colectare separată corectă a materialelor reciclabile.
Dacă dorești să crești gradul de colectare separată la birou, dar și îmbunătățești gradul se sustenabilitate în companie, avem programe corporate pe termen mediu și lung alături de Biroul Eco. Compania poate opta pentru un pachet personalizat de servicii în care putem include: consultanță de specialitate, un număr dorit de colectări, recipiente și afișe speciale pentru colectare, traininguri pentru angajați, campanii și activări, consultanță de specialitate. Pentru mai multe detalii legate de acest program, va rugăm sa ne scrieți la contact@recicleta.ro