fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

Unitate Protejată

Recicleta este o inițiativă de economie socială, cu statut de unitate protejată, autorizată de Ministerul Muncii, conform prevederilor Legii 448/2006 privind protecția persoanelor cu dizabilități. Această lege permite companiilor să efectueze achiziții de la unități protejate, utilizând jumătate din contribuția la fondul pentru dizabilitate.

Oferim locuri de muncă sigure persoanelor din categorii defavorizate, care se ocupă de colectarea și sortarea materialelor colectate, dar și de muncă administrativă.

doua cargo-triciclets si soferii lor

Autorizație de unitate protejata Recicleta

Echitate socială

Transport ecologic

Grijă față de comunitate

Achiziții responsabile cu 0 costuri

Companiile trebuie să aibă minimum 50 de angajați.

Serviciile dorite de companie trebuie să fie prestate de către o unitate protejată, de către persoanele cu dizabilități angajate în acea unitate autorizată.

Jumătate din valoarea taxei pentru fondul de dizabilitate poate fi utilizată pentru achiziții de bunuri și servicii de la unități protejate.

Unitatea protejată trebuie să fie autorizată conform noilor reglementări, în care persoanele cu dizabilități angajate să reprezinte cel puțin 30% din numărul total al salariaților și să cumuleze minim 50% din norma totală de angajați.

Aveți nevoie de un contract de vânzare-cumpărare, un acord de parteneriat, fișele de post ale persoanelor cu dizabilități care au lucrat la produsele respective și o factură fiscală care să ateste achiziția. Toate aceste documente sunt furnizate de noi, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați doar pe alegerea serviciului potrivit cerințelor.

Prețurile noastre se calculează în funcție de numărul de colectări. Putem ridica printr-o colectare maximum 1 m3 sau 150 kg de materiale reciclabile.

transport durabil

Ce spun clienții Recicleta

"Țin să mulțumesc, în primul rând, pentru colaborarea avută până în prezent și pentru profesionalismul constant oferit pe parcursul acesteia. Informațiile furnizate încă de la începutul contractului au fost bine detaliate, procesul de colectare al deșeurilor este unul fluid, personalul alocat pentru colectarea deșeurilor a venit mereu în întâmpinarea noastră cu ajutor prompt. Rapoartele sunt întocmite în detaliu și ne oferă un real ajutor în acțiunile de mediu pe care le desfășurăm în cadrul companiei noastre. Sistemul de comenzi este unul eficient, nu am întâmpinat probleme în colectarea deșeurilor și ne bucurăm să avem această alternativă prietenoasă cu mediul de colectare a deșeurilor. Îmi doresc să colaborăm la fel de eficient și keep up the good work."

Oana NISTOR Facility Officer Enabling Services la Deloitte Romania

"Implicarea noastră în proiectul Recicleta a început încă din anul 2014 și a cunoscut încă din primele luni sprijinul și participarea activă a colegilor noștri. Admirăm profesionalismul și pasiunea cu care Asociația ViitorPlus se implică în protejarea mediului, valori după care și compania noastră își ghidează activitățile. Mă bucur că OMNIASIG Vienna Insurance Group se află în topul partenerilor acestui program. Vom duce mai departe promisiunea de a respecta și proteja mediul și comunitatea, cu profesionalism, pasiune și încrederea că împreună vom asigura un mediu mai curat și mai sănătos pentru generațiile viitoare."

Mihai TECĂU CEO la OMNIASIG Vienna Insurance Group Romania

Descarcare Raport de activitate

Descărcare Contract cadru și acord de parteneriat