fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

OFERTA 2021: COLECTOR AUTORIZAT PENTRU TOT BUCUREȘTIUL!

RECICLETA ajunge acum în tot orașul cu tarife diferite pentru cele 2 zone – centrală și până în șoseaua de centură. Verifică la ce tarif de zonă se încadrează compania ta:

11 ANI DE RECICLARE GARANTATĂ

Mulțumim tuturor celor care au încredere și susțin de peste 11 ani programul RECICLETA prin contractarea serviciului de colectare pentru reciclare. Împreună am ajuns la urmatoarele rezultate totale: 

 • 819.108 kilograme de materiale colectate pentru reciclare deviate de la gropă de depozitare, de la incinerare sau chiar din natură
 • 11.885 arbori maturi salvați de la tăiere prin reciclarea hârtiei și a cartonului
 • 70.000 de beneficiari direcți angajați, locatari, elevi
 • 650 firme care au colectat cel puțin o dată cu RECICLETA
 • 600 de scări de bloc deservite cu susținerea Kaufland România
 • 20 de unități de învățământ deservite cu susținerea Kaufland România
 • 26 de persoane angajate de-a lungul timpului să conducă cargo-tricicletele sau mașina electrică
 • 2.285.000 kilograme de CO2 care nu a mai fost emis în oraș, datorită transportului electric și a materialelor reciclate.

Iată mai jos și rezulatele pe 2020, ca urmare a colectărilor de la cele 222 de companii, 600 de scări de bloc și 20 de unități de învățământ:

LISTA DE PREȚURI 2021

De la data de 25 martie 2021, oferta de prețuri pentru colectare materiale reciclabile se va modifica și pentru clienții existenți, conform noilor tarife de zonă:

zona I – centrală (marcată cu roșu)

zona II – de la zona I până în Șoseaua de Centură (de la inel roșu la inel albastru).

Din cauza crizei sanitare din 2020 și a scăderii continue a valorii materialelor pe piața reciclării, am mărit tarifele de colectare, pentru a putea acoperi costurile de funcționare.

Veștile bune sunt:
 • abonamentele includ discount-uri avantajoase
 • colectăm din tot Bucureștiul, cu 2 tarife pe cele 2 zone
 • colectăm și de la angajații care lucrează în regim WFH (de acasă), cu raportarea cantităților în contul angajatorului.
IMPORTANT pentru clienții existenți:

– Abonamentele în desfășurare nu se modifică până la epuizarea acestora, ca număr de colectări sau durată de valabilitate.

– Companiile care au contracte încheiate până la data de 23 februarie 2021, mai pot face colectări și mai pot contracta abonamente la tarifele vechi, până la data de 25 martie 2021.

În tabelul de mai jos găsiți noua listă de prețuri cu plata în două moduri:

– la fiecare colectare

sau

– cu plata sub forma de abonanment valabil 365 de zile de la data facturării (discount inclus!)

RECICLETA este o inițiativă de antreprenoriat social și verde a asociației ViitorPlus, lansată în 2009. 

ViitorPlusasociația pentru dezvoltare durabila este o organizație non-profit cu o experiență de peste 14 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație, voluntariat și infrastructură pentru mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un copac!, Atelierul de Pânză, RECICLETA, Harta Reciclării, ecOprovocarea, BirouEco, Amenajarea eco-turistică a cascadei Bigăr, Regenesys.

Viziunea ViitorPlus: „Redescoperim împreună legătura cu natura și investim în ceea ce lăsăm în urma noastră”. www.viitorplus.ro