fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

Cauți un loc de muncă cu impact pozitiv? Aplică pentru Coordonator Logistic!

Dacă îți pasă de mediu, ai șansa ca orele petrecute la muncă să contribuie direct la protejarea naturii prin rezultatele obținute în programul RECICLETA!

RECICLETA este un program inovator, colector autorizat pentru zona București cu mijloace de transport electrice, cu peste 200 de companii care au contractat serviciul de colectare materiale reciclabile. În plus, cu susținerea partenerului strategic Kaufland România, reușim să colectăm în special hârtia pentru reciclare de la 600 de scări de bloc și 20 de unități de învățământ din sectorul 2.

Avem aproximativ 70.000 de beneficiari – angajați, locatari și elevi – care se bazează lunar pe cargo-recicliștii din teren, angajați RECICLETA, pentru salvarea de la gropile de gunoi și de la incinerare a materialelor reciclabile pe care le generează la muncă, acasă sau la școală.

Poziția de Coordonator Logistic este cheie pentru succesul programului și armonia zilnică în cadrul echipei RECICLETA!

Dacă îți place și vrei să performezi simultan în următoarele 3 arii principale de responsabilități, atunci tu ești persoana potrivită:

  1. managementul digital și tipărit al informației (managementul comenzilor în sistemul digital, colectarea datelor de pe teren, raportarea în baze de date, organizarea informației în fișiere, foldere)
  2. reușești să comunici bine și să colaborezi cu mai multe tipuri de persoane atât direct, telefonic, cât și în scris (reprezentanți firme, scări de bloc, unități de învățământ, colegi de la orice nivel pe organigramă subordonați / executiv / management)
  3. ești ordonat și cumpătat cu resursele din jurul tău pentru un impact de mediu cât mai mic (mentenanță, reducere consum, reparare, reutilizare, monitorizare, inventar, achiziții preț/calitate etc.) și gestionarea bugetului limitat, fără a afecta funționalitatea continua a programului.
Citește fișa de post, AFLĂ CARE SUNT OPORTUNITĂȚILE PENTRU TINE ȘI aplică pana pe 11 iulie 2021 cu CV și câteva cuvinte de intenție la gabriela.iordan@viitorplus.ro   
https://www.viitorplus.ro/wp-content/uploads/2021/08/Fisa-post-Viitor-Plus-Coordonator-logistic-RECICLETA-si-administrativ-august-2021.pdf 

Dacă corespunzi profilului, te vom contacta pentru interviul telefonic, ocazie cu care vei afla și care sunt pașii în procesul de selecție.

Împreună PUTEM ATINGE 1.000.000 kilograme de materiale colectate, salvate și reciclate!

Hai în echipa RECICLETA – ViitorPlus!

www.recicleta.ro

https://www.facebook.com/recicleta.vp

Despre alte oportunități de recrutare ViitorPlus:

Cariere