fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

Au fost desemnate scarile de bloc castigatoare

ViitorPlus anunta scarile de bloc desemnate castigatoare in cadrul concursului de colectare a hartiei din proiectul NOUL TU ocroteste natura si recicleaza hartia!”. Acest proiect a fost sustinut de Kaufland Romania pentru  extinderea RECICLETA in anul 2017.

In urma centralizarii cantitatilor de hartie colectate de fiecare scara de bloc (in perioada septembrie – decembrie 2017), organizatorul a desemnat castigatorii concursului. Cele 150 de scari nou intrate in program au colectat, in cele 3 luni de concurs, aproape 6 tone de hartie pentru colectare.

Iata mai jos topul castigatorilor, cantitatile colectate de fiecare si premiile castigate:

top cartigatori

In urmatoarea perioada castigatorii vor fi contactati pentru a li se oferi detalii legate de intrarea in posesie a premiilor. Premiile vor fi acordate pana la data de 31 ianuarie 2018.

Aici puteti vedea situatia colectarilor de la toate scarile de bloc participante la concurs.

Au facut parte din comisia care a validat lista de castigatorilor:

  1. Teia Marina Ciulacu, in calitate de Presedinte ViitorPlus
  2. Gabriela Iordan, in calitate de Manager Program RECICLETA
  3. Gabriela Ticu, in calitate de Manager Comunicare ViitorPlus.

NOUL TU ocroteste natura si recicleaza hartia!”, proiect sustinut de Kaufland Romania, avut ca scop extinderea programului „RECICLETA”. Proiectul a facut posibila colectarea gratuita a deseurilor de hartie, cu RECICLETA, de la inca 150 de scari de bloc din sectorul 2 al Capitalei. Astfel, la finalul anului 2017, 300 de scari de bloc beneficiaza de serviciul de transport al maculaturii cu mijloace de transport nepoluante, cargo-triciclete, conduse de persoane din grupuri vulnerabile. Locatarii depun hartia de care nu au nevoie in recipientele de colectare special amplasate la parterul scarilor de bloc incluse in program, iar acestea sunt golite periodic, la solicitare, de catre “reciclisti”.

Pentru mai multe detalii legate de concurs va rugam sa vizitati regulamentul de concurs sau sa sunati la 0799-844.305, de luni-vineri, intre orele 9-17:00

Post a Comment