fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

Recicleta, recomandare de la Primaria Alba Iulia

Ne bucuram de fiecare dată când aflăm că proiectul Recicleta este apreciat și devine un exemplu pentru implementarea unor proiecte similare! De data aceasta, recunoașterea a venit din România, de la Primăria Municipiului Alba Iulia, prima primărie din țară care „adoptă” colectarea selectivă cu cargo triciclete, asemănător proiectului Recicleta.

„Inspirat de succesul proiectului Recicleta, Municipiul Alba Iulia va derula în primăvara anului 2015 o campanie de colectare și reciclare a deșeurilor din hârtie și carton […] Colectarea deșeurilor se va realiza cu 2 cargo triciclete, conduse de persoane cu probleme sociale și financiare, care beneficiază de un ajutor minim garantat pentru prestarea serviciilor menționate mai sus. Astfel, campania va contribui la conștientizarea cetățenilor cu privire la importanța protecției mediului înconjurător și implicarea lor în mod direct în programul de colectare selectivă a deșeurilor”, a anunțat dl. Nicolae Moldovan, Administrator public al Municipiului Alba Iulia.

Citește întreaga recomandare primită de programul recicleta, al asociației ViitorPlus.

Post a Comment