fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

RECICLETA angajeaza Coordonator Operational

Programul RECICLETA angajeaza Coordonator Operational cu super puteri care doreste sa contibuie la schimbare în bine a societatii!

Cautam o persoana dedicata full-time (8 ore/zi) care se va ocupa de implementarea operaționala a programului: administrare logistica, gestiunea comenzilor, coordonarea angajatiilor sociali, gestiune inventar și baze de date (munca de teren + birou).

De ce RECICLETA?
 • Este una din primele intreprinderi sociale din Romania, care imbina armonios aspectele unei afaceri, cu cele de mediu si sociale: oferim servicii de colectare selectiva a deseurilor pentru organizatii din Bucuresti care genereaza cantitati mici, contribuim la reciclare si salvarea resurselor naturale, transportam deseurile cu mijloace nepoluante – cargobiciclete iar angajatii care le conduc provin din randul grupurilor defavorizate.
 • Este un concept inovativ premiat in 2013 de European Investment Bank ca cel mai bun proiect de mediu si recunoscut de numeroase alte organizatii internaționale.
 • A obtinut un impact important cu acoperirea actuala: peste 340 de tone de deseuri deviate de la groapa de gunoi, în cei 7 ani de funcționare, în doar 2 sectoare din Bucuresti, cu doar 2 cargo-biciclisti pe teren. Nu-i așa ca și tu îți dorești mai mult?
Fisa de post aici:

VP fisa de post COORDONATOR OPERATIONAL RECICLETA

Pachet lunar atractiv:
 • contract individual de munca
 • tichete de masa incluse
 • abonament RATB / METROU decontat
 • abonament telefonie mobila.

Fii parte din schimbarea în bine pe care dorești sa o vezi în jurul tau!

Alătura-te acum echipei RECICLETA!

Te rugam sa trimiți un CV și câteva cuvinte prin care sa înțelegem motivația ta legată de ocuparea acestui post la hr@viitorplus.ro

Join&Enjoy RECICLETA!

https://www.youtube.com/watch?v=u21omMc5V8A&feature=youtu.be

Comments

 • Sorin

  februarie 16, 2017

  Zona de colectare Recicleta nu se poate extinde și pentru Intrarea Iacob Felix?

Post a Comment