fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

OFERTĂ LIMITATĂ RECICLETA! PÂNĂ PE 31 IULIE: O COLECTARE GRATUITĂ!

Firmele din centrul Bucureștiului , sectoarele 1, 2 și 3, pot beneficia de o COLECTARE GRATUITĂ a materialelor reciclabile: hârtie, carton, sticle de plastic PET, doze de aluminiu și folie de bax. Oferta este valabilă până pe 31 iulie 2020!

Cantitățile pentru care pot face solicitările firmele, care n-au mai lucrat cu RECICLETA, nu trebuie să depășească 150 de kilograme/1 metru cub (nu există limită minimă).

Materialele vor fi ridicate, în cel mai ecologic mod posibil, cu cargo-triciclete sau cu o mașină electrică. Detalii despre RECICLETA.

Beneficiile firmei care lucrează cu RECICLETA:

  • Conformitate cu legea – oferim documentele pentru îndeplinirea obligațiilor legale (Avizul și Anexa 3).
  • Ai garanția că deșeurile chiar ajung la reciclare, suntem COLECTOR AUTORIZAT.
  • Reducerea costurilor! Știai că 1 metru cub de deșeuri amestecate costă și 170 lei, când este ridicat de firma de salubritate, iar acest cost este în creștere?
  • Nu există cantitate minima pt a solicita colectare! Ridicăm până în 150 kg și 1mc / transport.
  • La semnarea contractului pentru un abonamentul de colectare, valabil 1 an, firma primește GRATUIT kitul de colectare!
  • Colaborezi cu cel mai eco-friendly colector autorizat din București – folosim transport alternativ nepoluant: cargo-triciclete și mașină electrică.

Create your own user feedback survey

După colectarea gratuită, firmele care vor să folosească serviciul RECICLETA în continuare, vor semna un contract în format digital, cu ajutorul partenerului Digidemat (https://www.digidemat.ro/docusign-romania/) și vor primi un kit de colectare gratuit, alcătuit din afișe și recipiente, pentru colectarea separată la birou.

Urmăriți un testimonial cu unul dintre clienții noștri:

https://www.youtube.com/watch?v=sjXiIuXyf00&feature=youtu.be