fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

OFERTELE RECICLETA: 5 colectări + 1 gratuită sau 12 colectări + 1 webinar reciclare gratuit

Cadrul juridic din România, stipulează încă din 2011 că orice persoană juridică, publică sau privată, are obligația să colecteze separat materialele reciclabile și să le predea separat unui colector autorizat.

Legea nr. 188/2019 și Legea nr. 211/2011, privind regimul deșeurilor, prevăd amenzi de la 20.000 lei la 40.000 lei, pentru persoanele juridice, publice sau private, care nu gestioneză corespunzător materialele reciclabile.

In 2019, Garda de Mediu a sporit inspecțiile și controalele la agenții economici pentru a verifica gestiunea corectă a deșeurilor, colectarea separată a acestora și raportarea de mediu anuală obligatorie (Anexa 3 – formularul de Încărcare-Descărcare), care dovedește gestionarea corectă a materialelor reciclabile, conform legii.

Anul trecut, Garda de Mediu a emis 485 amenzi contravenționale în valoare totală de 3.500.000 lei și 195 de avertismente la firme! (declarație Valentin Neagoe – Garda de Mediu, șef Serviciu Control Gestiune Deșeuri, în 17 iulie 2020, în cadrul emisiunii DCNews, “RECICLAREA – OBIECTIV RATAT?”)

 

EVITAȚI AMENDA, PROTEJAȚI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR!

Angajații colectează separat, RECICLETA preia materialele reciclabile cu transport ecologic și veți primi după colectare, în format digital, documentele necesare pentru îndeplinirea obligațiilor legale – Avizul și Anexa 3 – formularul de Încărcare-Descărcare!

În 10 ani de activitate, RECICLETA (program lansat în 2009 de asociația ViitorPlus) a colectat peste 700.000 kg de materiale reciclabile, care nu au ajuns la groapa de gunoi sau la incinerare.

Urmariți un testimonial oferit de reprezentantul unui client, din cele peste 200 de firme active: https://tinyurl.com/recicleta

România trebuie să ajungă la 50% rată de reciclare în 2020, pentru a nu fi penalizați de către Uniunea Europeană! În 2017 rata a fost de 14%, iar în 2018 rata a scăzut la 11%, conform ultimei raportări EUROSTAT. Firma dumneavoastră sau organizația / instituția la care lucrați poate face diferența!

 

ALEGEȚI OFERTA RECICLETA CARE SE POTRIVEȘTE FIRMEI PE CARE O REPREZENTAȚI!

Oferta valabila pana pe 30 septembrie 2020 pentru clientii noi RECICLETA!  Abonamentul este valabil 365 de zile de la programarea primei colectari! (verifica in ce zona se afla firma ta https://recicleta.ro/zona-recicleta/) PRET (LEI, cu TVA inclus) DISCOUNT PROMO
OFERTA 5 colectari + 1 COLECTARE GRATUITA (DISCOUNT -17%)  Abonament 5 colectari in ZONA1 (in contur rosu) 375 lei 17%
Abonament 5 colectari in ZONA2 (intre contur albastru si rosu) 450 lei 17%
Abonament 5 colectari in ZONA3 (intre contur verde – rosu / verde – albastru) 600 lei 17%
OFERTA 12 colectari + 1 TRAINING RECICLARE GRATUIT  (DISCOUNT intre 52% – 83%) Abonament 12 colectari in ZONA1  (in contur rosu) 900 lei 83%
Abonament 12 colectari in ZONA2 (intre contur albastru si rosu) 1.080 lei 69%
Abonament 12 colectari in ZONA3 (intre contur verde – rosu / verde – albastru) 1.440 lei 52%

OFERTĂ PERMANENTĂ! Pentru ONG-uri și alte entități non-profit aplicăm tarife speciale de colectare!

 

5 PAȘI PENTRU A AVEA UN BIROU ECO!

Pasul 1. Verificați AICI în ce zonă tarifară se află punctul de lucru al firmei. Vestea bună este că putem ajunge în orice zonă a Bucurestiului, la un tarif special de colectare, stabilit în funcție de adresa punctului de lucru al firmei. Pentru a afla care este acest tarif, vă rugăm sa completați ACEST formular de contact.

Pasul 2. Alegeți una din cele 2 promoții (tabel mai sus) sau orice altă variantă de colaborare din OFERTA GENERALĂ RECICLETA 

Pasul 3. Confirmă oferta la contact ( at ) recicleta.ro sau 0799.844.305 (L-V, 11-16:00)

Pasul 4. Semnează sigur, rapid și eco contractul în DocuSign și completează formularul de date firmă https://www.surveymonkey.com/r/recicleta

Pasul 5. Trimite prima solicitare de colectare la adresa de e-mail dedicată, menționată în contract.

 

BENEFICIILE firmei / instituției dacă optați pentru serviciul de colectare RECICLETA:

  • Primiți GRATUIT o colectare sau un WEBINAR EDUCAȚIONAL*, în funcție de abonamentul ales.
  • Colaborați cu cel mai eco-friendly COLECTOR AUTORIZAT, deoarece folosim transport alternativ nepoluant: cargo-triciclete asistate electric și mașina electrică.
  • Conformitate cu legea – oferim documentele pentru îndeplinirea obligațiilor legale (Avizul și ANEXA 3).
  • Aveți garanția că materialele chiar ajung la reciclare, pentru că suntem COLECTOR AUTORIZAT pentru hârtie, carton, sticle de plastic PET, doze de aluminiu, folie de bax. Descarcă AUTORIZAȚIA DE MEDIU
  • Veți reduce costurile firmei! Știați că 1 mc de deșeuri amestecate ajunge să coste până la 170 lei, când este ridicat de firma de salubritate, iar acest cost este în continuă creștere?
  • Venim sa colectăm cantități mici, pana în 150 kg și 1mc – NU impunem o cantitate minimă!
  • La semnarea unui contract pentru un abonament de colectare, valabil 365 de zile, firma poate primi, dacă dorește, un KIT de colectare separată GRATUITĂ.
  • În plus, susțineți întreprinderea socială RECICLETA, o inițiativă a asociației non-profit ViitorPlus, care investește de peste 14 ani în educația pentru mediu în Romania.

 

* Pentru a afla mai multe detalii despre TRAININGUL DE RECICLARE 1h oferit GRATUIT, pentru ce-a de-a doua variantă de promoție, te rugăm să vizitezi pagina cu un click AICI.

 

Dacă ai intrebări, ne poți scrie la contact [at] recicleta.ro sau ne poți suna la telefon 0799.844.305, de luni pana vineri in intervalul orar 11:00-16:00.

Mulțumim și vă așteptăm în cea mai eco-responsabilă comunitate RECICLETA – ViitorPlus!

ECHIPA RECICLETA – VIITORPLUS