fbpx

#Recicleta

Recicleta este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

Zona recicleta

Căutăm noi colegi pentru echipa Recicleta!

Echipa programului Recicleta, formată din manager, un asistent logistic, șofer și cargotricicliști își caută un nou coleg în zona de marketing online / relații publice, cu un strop de experiență în acest domeniu și cu multa pasiune și dorință de dezvoltare, care să-i ajute în a promova modelul de întreprindere socială și valorile economiei circulare către toate tipurile de beneficiari, a atrage noi parteneri și clienți, a obține o cât mai bună expunere în media și social media pentru program. Echipa Recicleta își desfășoară activitatea în echipa mai mare și diversă a asociației Viitor Plus.

Despre Recicleta:

Recicleta este un serviciu de colectare autorizată a materialelor reciclabile ușoare nepericuloase. Programul a fost lansat ca o inițiativă de economie socială și verde în 2009 de asociația Viitor Plus, ca o nevoie de asigura un serviciu de transport ecologic și transparent bucureștenilor – angajați companii, locatari scări de bloc, elevi și liceeni. Oferim locuri de muncă verzi persoanelor active care conduc cargo-tricicletele și mașina electrică. În total, până acum, în peste 12 ani, am salvat de la gropile de gunoi neconforme sau de la incinerat peste 990.000 de kilograme materiale reciclabile, peste 13.550 de arbori maturi prin reciclarea hârtiei și cartonului și mii de tone de CO2 și alte gaze cu efect de seră GES. www.recicleta.ro

 

Specialist marketing online și PR la Recicleta:

Click aici pentru Anunțul complet al postului:

Termen limită: 7 august 2022

 

Șofer cargo la Recicleta:

Click aici pentru Anunțul complet al postului.

Termen limita: 31 iulie 2022

 

Despre Viitor Plus:

Asociația Viitor Plus este o organizație non-profit cu o experiență de peste 16 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu. Principalele programe derulate sunt: Adoptă un Copac, Atelierul de Pânză, Bine Primit, Recicleta, Harta Reciclării, Eco Provocarea și Biroul Eco.
Viitor Plus – pentru oameni și natură. www.viitorplus.ro

 

Vă așteptăm în echipă Recicleta!