#RECICLETA

RECICLETA este o întreprindere socială care oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.

ZONA RECICLETA

#RECICLETA pentru scări de bloc

Anunț important

Pentru scări de bloc, perioada de înscriere s-a încheiat. Mulțumim celor 600 de scări care se află în programul RECICLETA de colectare a hârtiei pentru reciclat!
Ești un locatar din scările de bloc aflate în program, participă la concursul cu premii ``Răspunzi și Câștigi!``. Detalii mai jos!
Pentru înscrieri persoane fizice, vă rugăm să accesați secțiunea de înscrieri companii.

DETALII CONCURS “RĂSPUNZI ȘI CÂȘTIGI!”

Concursul se va desfășura în perioada ianuarie – martie 2021 și se adresează persoanelor fizice care locuiesc în scările de bloc, asociații de proprietari aflate în proiectul RECICLETA, de pe raza sectorului 2, București (au semnat acordul de parteneriat și au montată cutia pentru reciclarea hârtiei la parter). IMPORTANT: este permisă completarea unui singur chestionar per apartament. Pentru participare este necesară completarea chestionarului https://www.surveymonkey.com/r/ZLYHRMG (click pe afișul de concurs).
În chestionar sunt solicitate date cu caracter personal pentru a putea identifica persoanele câștigătoare. Răspunsurile la întrebări vor ajuta programul RECICLETA pentru ajustarea activitățiilor în cadrul proiectului de reciclare. Etapele și regulamentul concursului poate fi accesat mai jos. Mulțumim și Succes!
Echipa RECICLETA - ViitorPlus

Pentru participare la concurs - click pe afiș!

Ce trebuie să știi?

Află cum funcționează colaborarea cu noi!

Programul RECICLETA pentru scări de bloc se derulează cu susținerea Kaufland România și cu acordul Primăriei Sectorului 2 și SUPERCOM S.A.

Serviciul de colectare a hârtiei, oferit de RECICLETA, este gratuit pentru scările de bloc;

Oferim gratuit recipient special de colectare, securizat, adaptat pentru scara blocului și materiale educaționale;

Ajungem în maxim 5 zile lucrătoare de la comanda solicitată conform instrucțiunilor de pe recipientul de colectare;

Folosim mijloace de transport nepoluante: cargo-tricicletele și o mașină electrică;

Asigurăm locuri de muncă verzi, stabile si legale.

Află mai multe despre acest proiect accesând meniul ȘTIRI